• 25 NOV 17
  • 0
  Superfoods in de Apotheek

  Superfoods in de Apotheek

  Superfood is een verzamelnaam voor verschillende eetbare planten en zaden met hoge concentraties essentiële voedingsstoffen en fytonutriënten, zoals vitamines, mineralen, antioxidanten, enzymen en aminozuren. Het zijn onbewerkte pure voedingsmiddelen uit granen, planten, algen, zaden, bessen, vruchten en groenten die op natuurlijke wijze worden geproduceerd, vrij van pesticides, chemicaliën, vul-, kleur-, smaak- en bewaarstoffen of enig andere synthetische of niet-natuurlijke additieven. Met lekkere receptjes, om gezond te leven!

   

  Waarom Super Food?

  Super Food is goed voor iedereen: jong en oud, studenten, bedienden, arbeiders, recreatieve sporters en topsporters die er zich van bewust zijn dat hun lichaam pure, perfect opneembare en natuurlijke voedingsstoffen nodig heeft om een gezonde fysieke en mentale balans te handhaven.

   

  Ook voor wie zich ervan bewust is dat onze moderne voeding en voedingsgewoontes erg belastend zijn voor ons lichaam, mensen die op zoek zijn naar de essentie van voeding, zonder onnodige, onnatuurlijke middelen te moeten innemen. Terug naar de gezonde basis, naar de bron van het voedsel als voeding die het lichaam kan opnemen en ten volle benutten. Er wordt aangeraden om zo veel mogelijk onbewerkte en gevarieerde voeding te gebruiken om er zeker van te zijn dat je alle nodige voedingsstoffen binnenkrijgt. Superfood is de perfecte en meest natuurlijke manier om die voedingsstoffen weer aan te vullen. Dat is de reden waarom superfood steeds meer aan populariteit wint en waarom steeds meer mensen het dan ook in hun dagelijkse routine verwerken.

   

  Superfood wordt idealiter niet meer verhit dan de menselijke lichaamstemperatuur. Op die manier blijven alle essentiële elementen in de voeding intact – het “leven” in de voeding blijft behouden – en kunnen ze optimaal opgenomen worden door het lichaam.

   

  Hoe superfood gebruiken?

  Maak zelf een overheerlijke smoothie en andere recepten met superfood door één of meerdere soorten te mixen met melk, rijstmelk, notenmelk… Superfood is ideaal als ontbijt, lunch, tussendoortje of vieruurtje.

   

  Voeg het toe aan kant-en-klare of zelfgemaakte fruitsmoothies, strooi het over tal van gerechten of gebruik ze in desserts, sauzen, gebak of muesli. Experimenteer zelf en wees creatief, want je kunt eindeloos variëren en mengen naar eigen smaak en voorkeur.

   

  Maak specifieke mixen zoals een groene mix op basis van spirulina, chlorella, tarwegras en gerstegras … Je kunt ze maken zoals je wenst, van vloeibaar tot vaster door je favoriete fruit toe te voegen. En je kunt je favoriete smoothie lekker naar je eigen smaak zoeten met wat kokosbloesemsuiker, honing, stevia, agave- of ahornsiroop.

   

  Superfoods van Vitanza

  Vitanza HQ is een Belgisch bedrijf dat voedingssupplementen en superfood produceert. Het bedrijf heeft een uitgebreide selectie van het meest gekende en gebruikte superfood in poeder, zaden of bessen. De producten zijn uiterst zuiver en bovendien van biologische oorsprong. Ze zijn dus goed voor jezelf en voor het milieu.

   

  Vitanza heeft een uitgebreid gamma dat u ondersteunt bij specifieke problemen of voor specifieke oplossingen.

  • Een dubbel zo fit gevoel met duoFit: Het moderne jachtige leven, onevenwichtige voeding, ongezonde leefgewoonten benadelen ons lichaam en onze geest waardoor we er onnodig moe en futloos bijlopen. Leef je intensief dan bevat duoFit alles wat je nodig hebt. Je voelt het effect vanaf dag één.
  • De krachtigste antioxidant met duoLife: Helder genieten van een lang en evenwichtig leven is de droom van elke mens. Daarom kunnen we je alleen maar aanraden op tijd te starten met het werken aan jouw levenskwaliteit.
  • Een optimale doorstroming met Care-do: Start de dag met 1 tablet Care-do, maak er een goed ritme van en ervaar opnieuw dat plezier van warme, goed doorstroomde handen en voeten, van een verbeterde conditie.
  • De hoogste weerstand met Vitanza Resisto: Last van tijdelijk verminderde weerstand? Voelt u zich wat zwakker en vatbaarder? Ga de verschijnselen van verzwakking tegen met Resisto Boost. Beta-1,3/1,6-glucanen. Vitamine C, vitamine D3 en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
  • Een vrije ademhaling met Care-Pol: Ben je elk jaar opnieuw bevreesd als de natuur in bloei schiet? Durf je geen weiland meer voorbij, geen bos meer in omdat jeukende neus, geprikkelde ogen, niesbuien, tranende ogen onvermijdelijk zijn? Mijd je dieren, hoe graag je ze ook ziet? Start met Care-Pol Rapid en geniet opnieuw van alle seizoenen.
  • Een evenwichtige cholesterol met Care-Chol: Bevat natuurlijke werkzame rode rijstgist en co-enzyme Q10. Zorgt voor het behoud van een goede cholesterolbalans. Draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed.

   

  Apotheek Moens in Mortsel en Niel kunnen u zeer uitgebreid adviseren over het gebruik van superfoods, hun werking, de toepassing voor uw persoonlijke behoeftes. Apotheek Moens werkt hiervoor met het beste product op de markt, namelijk Vitanza. Voor meer advies staan onze onze medewerkers u graag bij.

   

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply