• Persoonlijk Advies

  Niet iedereen is geholpen met hetzelfde product. Uw gezondheid is iets heel persoonlijks en moet kunnen genieten van aangepast advies en begeleiding.

  Het stopt niet bij het afleveren van een artikel en het melden van het aantal innames per dag, het aantal smeerbeurten per dag, het melden van de prijs.

  Een product moet gezien worden in het licht van de totale persoon aan wie het afgeleverd wordt en de werking van het product moet gevolgd worden tijdens de periode van gebruik.

  Streven naar minimale interacties en optimale gewenste synergie, is een grote uitdaging en een must in de apotheek van de toekomst.

  Apotheek Moens is in deze een trendsetter waarbij we erg inspelen op ‘de totale mens’. U kan erop rekenen dat u heel concreet wordt geholpen naar uw behoeften en wie u bent.

  Persoonlijke aanpak

 • Begeleiding

  De officina-apotheker heeft een belangrijke rol te vervullen in de rookstopbegeleiding. Hij/zij is één van de meest toegankelijke actoren in de eerstelijnsgezondheidszorg, met een belangrijke rol in de preventie en gezondheidsbevordering.

  Persoonlijk advies en begeleiding door de apotheker bij een poging om het roken te stoppen verhogen significant het slaagpercentage daarvan. Belangrijk is dat de patiënt in de apotheek voorzichtig aangezet wordt tot het stellen van de voor haar/hem toch wel soms confronterende vraag: ‘Apotheker, ik wil stoppen met roken.’

  Wat geldt voor ‘stoppen met roken’, geldt eveneens voor andere aspecten van uw gezondheid. Wij geven proactief raad en advies.

  De juiste begeleiding door geschoolde medewerkers is daarbij van uitermate groot belang.

  Begeleiding

 • Privé gesprekken mogelijk

  U zit ongetwijfeld met vragen betreffende uw gezondheid. Dit kan uw lichamelijke gezondheid, maar ook uw mentale gezondheid betreffen.

  Misschien ook niet alleen over uzelf, maar ook over uw dierbaren. Dan hebt u hoogstwaarschijnlijk behoefte aan een luisterend oor en persoonlijk gesprek.

  Voor Apotheek Moens en zijn medewerkers is de persoonlijke relatie met zijn klanten prioritair. Twijfel niet om een persoonlijk gesprek aan te vragen, mocht u met zorgen zitten. Wij staan tot uw beschikking en zijn er voor u om tot de gewenste oplossing te komen.

  prive gesprek